Bun venit,

Vă mulţumim pentru că vă aflaţi acum pe site-ul nostru şi ne cerem scuze pentru faptul că acesta nu este încă funcţional în noul format.

Vă asigurăm că ne străduim să facem lansarea cât mai curând, şi că odata cu lansarea vom veni în întâmpinarea dumneavoastră cu multe beneficii şi garanţii.

Pentru cei care nu ne cunosc, dorim ca în câteva cuvinte să spunem cine suntem şi cu ce ne ocupăm:

Începând din anul 2007, TERRA SMART Trading SRL furnizează uniforme și echipamente pentru protecția muncii, către firme și instituții din diverse domenii (construcții, industria prelucrătoare, navigație, unități de alimentație publică, unități medicale, unități militare, unități de învățământ).

Obiectivul nostru principal, este acela de a oferi partenerilor soluții optime pentru asigurarea condițiilor de siguranţă şi confort ale personalului, astfel încât să obțină un raport investiție / beneficii cât mai avantajos.

Ne place să ne asumăm responsabilitatea pentru tot ceea ce facem şi dorim să devenim din ce în ce mai buni, pentru a vă oferi soluţiile cele mai bune, iar pentru asta este esenţial să cunoaştem cât mai bine nevoile, dorinţele şi părerile dumneavoastră.

Aşadar, avem rugămintea să ne transmiteţi detalii legate de aspectele prezentate mai sus la adresa de e-mail office@terrasmart.ro, însoţite de datele dumneavoastră de contact, iar noi vă vom contacta în cel mai scurt timp pentru a vă oferi soluţii cât mai potrivite pentru cerinţele dumneavoastră.Echipaţi-vă corespunzător !